Україна

Уряд проведе засідання через скасування авіарейсів – 1News

Засідання Кабміну
Фото з відкритих джерел

Уряд планує допомогти авіакомпаніям у відносинах зі страховиками

Кабінет міністрів сьогодні ввечері, 13 лютого збереться на засідання щодо ситуації з авіаперевезеннями. Про це повідомив заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко в Facebook.

Зазначається, що Міністерство інфраструктури підготувало проєкти урядових рішень, які допоможуть авіакомпаніям продовжувати польоти як в Україну, так і закордон. Документи мають допомогти авіаперевізникам у відносинах зі страховиками.

За словами Тимошенка, держава підтримає українських авіаперевізників, щоб страхові компанії були впевнені в тому, що в Україну можна літати.

Нагадаємо, вчора, 12 лютого, зарубіжні страхові компанії попередили українських авіаперевізників про припинення страхування літаків у небі України через 48 годин. Такий крок пояснили ризиком повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

1News за темою: Скасування авіарейсів та припинення продажу квитків: Що відомо про ймовірне закриття неба над Україною

Сьогодні власник одного з літаків української авіакомпанії SkyUp заборонив їй заходити в повітряний простір України. В результаті повітряне судно, яке прямувало в Київ, було вимушене сісти в Кишиневі. Згодом SkyUp оголосила про призупинення продажу квитків на вильоти з 14 по 16 лютого. 


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button