Україна

Уряд погодив призначення керівників двох областей


Уряд погодив призначення керівників двох областей

Кабмін схвалив проєкт указу президента про призначення Вадима Філашкіна гі Олександра Коваля.

Кабінет міністрів погодив призначення нових голів Донецької та Рівненської обласних державних адміністрацій. Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук у Telegramза результатами засідання уряду у вівторок, 12 грудня.

Зокрема, Кабмін схвалив проєкт указу президента про призначення Вадима Філашкіна головою Донецької обласної державної адміністрації, а Олександра Коваля – головою Рівненської обласної державної адміністрації.

Відомо, що Вадим Філашкін має юридичну освіту – у 2008 році він закінчив Київський національний університет внутрішніх справ. Кандидат юридичних наук. Працював на різних посадах у МВС. У 2019 році став заступником голови Донецької обласної державної адміністрації.

У свою чергу Олександр Коваль працював на різних посадах у Костопільському районі Рівненської області. А розпорядженням президента Володимира Зеленського від 5 березня 2021 року був призначений головою Рівненської районної держадміністрації.

Нагадаємо, раніше головою Донецької ОВА був Павло Кириленко. Тепер він обіймає посаду голови Антимонопольного комітету України.

А колишній керівник Рівненської області Віталій Коваль очолив Фонд державного майна.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button