Україна

Уряд офіційно призначив нового керівника НАЗК


Уряд офіційно призначив нового керівника НАЗК

До того Віктор Павлущик працював на посаді старшого детектива – керівника відділу детективів Національного антикорупційного бюро України.

Кабінет міністрів офіційно призначив Віктора Павлущика на посаду голови Національного агентства з питань запобігання корупції. Про це у вівторок, 27 лютого, повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

“Призначено за поданням конкурсної комісії з відбору на посаду голови Національного агентства з питань запобігання корупції Павлущика Віктора Володимировича головою Національного агентства з питань запобігання корупції”, – йдеться в повідомленні Мельничука.

Нагадаємо, 25 лютого стало відомо, що переможцем конкурсу на посаду голови Національного агентства з питань запобігання корупції став Віктор Павлущик, яикй до того працював на посаді  старшого детектива – керівника відділу детективів Національного антикорупційного бюро України.

Раніше повідомлялося, що попередній голова Національного агентства з питань запобігання корупції Олександр Новіков склав протокол стосовно прем’єр-міністра Дениса Шмигаля.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button