Україна

Університети на Прикарпатті перейшли на навчання онлайн

Прикарпатський національний університет (ПНУ) імені Василя Стефаника та Івано-Франківський національний університет нафти і газу перейшли на навчання онлайн, повідомляє 1NEWS з посиланням на «Укрінформ».

«До понеділка, ці два дні, ми зробили навчання онлайн. Університет має 1 595 працівників, вакциновані 68,6%. У нашому професійному коледжі рівень вакцинації працівників становить 81,8%, але він не є окремою юридичною особою і тому теж проводить навчання онлайн», – зазначила проректор ПНУ Галина Михайлишин.

У понеділок ректорат повинен прийняти рішення про подальшу роботу університету. Тут сподіваються, що вуз запрацює у звичному режимі наступного тижня.

На дистанційне навчання з 23 вересня по 8 жовтня перейшов Івано-Франківський національний університет нафти і газу.

Тут рівень вакцинації працівників менше 80%. Зараз це питання в університеті уточнюють і, при необхідності, обіцяють організувати колективну вакцинацію, викликавши бригаду медпрацівників.

В Івано-Франківському національному медичному університеті навчання триває без змін. Тут вакциновано більше 83% науково-викладацького складу ВНЗ, а також другий тиждень поспіль триває вакцинальна кампанія для студентів.

 

 

 

 

 

Back to top button