Україна

Унікальна ціль: Сили оборони показали знищення надсучасної російської РЛС


Унікальна ціль: Сили оборони показали знищення надсучасної російської РЛС

Унікальну розробку Прєдєл-Е вартістю 200 мільйонів доларів наші українські воїни знищили вщент, разом із комплексом-захисником Леєр-2.

Українські військові уразили російську радіолокаційну станцію загоризонтного виявлення з підвищеною скритністю Прєдєл-Е. Про це повідомляють Сили оборони півдня України.

“Мобільна берегова радіолокаційна станція загоризонтного виявлення з підвищеною скритністю Прєдєл-Е – саме так амбітно і помпезно росіяни презентовали новинку свого військово-промислового комплексу, вузькому колу фахівців в червні цього року. Потім в режимі “цілком таємно” спрямували її на тимчасово окуповану Херсонщину, аби відстежувати наші дії і по морю, і по суходолу. І хоча ексклюзивний Прєдєл-Е прикривав ще й досить сучасний комплекс радіоелектронної боротьби Леєр-2, але на нашій землі від нас нічого не заховати”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що унікальну розробку вартістю 200 мільйонів доларів наші українські воїни знищили вщент, разом із комплексом-захисником.

Нагадаємо, українські бійці вперше знищили рідкісний російський комплекс радіоелектронної боротьби Свет-КУ у тилу ворога.

Раніше повідомлялося, що українські військові знищили російський комплекс радіоелектронної боротьби Поле-21.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button