Україна

Унаслідок нічного обстрілу Миколаєва є загиблі та поранені


Унаслідок нічного обстрілу Миколаєва є загиблі та поранені

З’явилися перші подробиці обстрілу окупантами Миколаєва у ніч проти 31 липня. Ворог пошкодив житлові будинки, готелі, спортивний комплекс та навчальні заклади.

У ніч на неділю, 31 липня, після 01:00 та вранці, близько 05:00, Миколаїв зазнав масованих обстрілів. Попередньо одна людина загинула, дві – отримали поранення. Про це у Telegram повідомив голова обласної військової адміністрації Віталій Кім.

Унаслідок обстрілів пошкоджено низку об’єктів інфраструктури. Зокрема, готель, спортивний комплекс, два навчальні заклади та СТО. Також пошкоджено житлові будинки.
 
“На місцях прильотів виникло кілька пожеж – зайнялася двоповерхова будівля, прибудова до житлового будинку, два гаражі та дві господарчі споруди. Детальна інформація уточнюється”, – написав Кім.
 
Крім того, у суботу, 30 липня, близько 16:30 внаслідок ворожого обстрілу садового товариства в селі Лупареве Галицинівської громади Миколаївської області сталося займання дачного будинку. Постраждалих немає.
 
Обстрілював 30 липня ворог і Баштанський район. Так, орієнтовно о 15:00 були “прильоти” за межами села Червона Долина Широківської громади. Постраждалих немає.
 
Триває обстріл території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Під постійним вогнем залишаються села, розташовані на лінії розмежування. Інформація про постраждалих та руйнування житлових будинків уточнюється.
 
Нагадаємо, що нічні вибухи на неділю, 31 липня, в Миколаєві пролунали буквально за три хвилини після оголошення повітряної тривоги. Це був, за словами мера міста, найпотужніший удар з початку широкомасштабної війни Росії проти України.
 
А раніше ворог обстріляв Харківську область, внаслідок чого постраждали теплоелектроцентраль та житловий масив. Загинув поліцейський, який здіснював охорону ТЕЦ. Поранено двох цивільних.
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button