Україна

Умєров розповів про можливу зміну командувачів ЗСУ


Умєров розповів про можливу зміну командувачів ЗСУ

Робиться все можливе, щоб підвищити ефективність української армії, запевнив, Рустем Умєров.

Рішення щодо можливої зміни командувачів української армії поки не ухвалювалось, але робиться все необхідне для підвищення ефективності. Про це у вівторок, 21 листопада, сказав міністр оборони України Рустем Умєров на спільному брифінгу з міністром оборони Німеччини Борисом Пісторіусом у Києві.

“Тема, яка стосується зміни командувачів, вона проходить за всіма параметрами, які ми у своєму внутрішньому периметрі військовому обговорюємо. У цьому плані маю сказати, що рішення поки що не ухвалено. Але ми робимо все можливе, щоб підвищити ефективність. І якщо це станеться, то ми дуже відкрито будемо завжди комунікувати це”, – пообіцяв Умєров.

Міністр запевнив, що “якщо такі речі відбуваються, то відбуваються в питаннях, які порушували раніше або для досягнення більшої ефективності”.

Нагадаємо, 19 листопада президент Володимир Зеленський змінив командувача Медичних сил ЗСУ. Замість генерал-майора медичної служби Тетяни Остащенко новим командувачем було призначено генерал-майора медичної служби Анатолія Казмірчука.

Раніше ЗМІ повідомили, що у Міноборони розглядають можливість звільнення трьох командувачів ЗСУ: Тетяни Остащенко, командувача ОСУВ Таврія Олександра Тарнавського та командувача Об’єднаних сил ЗСУ Сергія Наєва. Тоді у оборонному відомстві заявили, що ця інформація не відповідає дійсності. Але Остащенко вже звільнили.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button