Україна

“Укрзалізниця” запустить додаткові поїзди

У найближчі півтора тижні по Україні курсуватиме 21 додатковий поїзд. Про це повідомляє прес-центр “Укрзалізниці”, пише 1NEWS, посилаючись на 112ua.

“Укрзалізниця” готується до старту по-справжньому “жарких” перевезень: з 18.06.2021 по 28.06.2021 вже придбано понад 600 000 проїзних документів. Для перевезення понад півмільйона пасажирів на святкові дні призначено 21 додатковий поїзд і 58 додаткових рейсів, що дозволяє запропонувати пасажирам ще понад 50 000 місць”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що найпопулярнішими напрямками на свята для українців традиційно є Київ – Херсон, Київ – Одеса, Київ – Бердянськ, Київ – Генічеськ, Дніпро – Одеса, Львів – Одеса, Харків – Одеса, Харків – Херсон.

За добу 17.06.2021″ Укрзалізницею ” поповнено склади поїздів на 57 вагонів, що дорівнює місткості 4 пасажирських поїздів. Також зазначається, що компанія з 3 липня відкриває продаж квитків на поїзд “Інтерсіті” Київ – Одеса – Київ.

У компанії нагадали, що, незважаючи на ослаблення карантину по всій території країни, масочний режим в поїздах залишається незмінним заради безпеки пасажирів і поїзних бригад. Всі вагони обладнані диспенсерами з антисептиками, також рекомендується регулярно мити руки і обмежити контакт з потенційно забрудненими поверхнями.

Нагадаємо, ” Укрзалізниця” почала передачу в довгострокову оренду торгових площ залізничних вокзалів. Протягом літа компанія через систему “Prozorro.Продажі” планує передати в оренду понад 41,5 тис. кв. м площ 24 вокзалів.

Back to top button