Україна

Укрзалізниця припиняє рух приміських поїздів на Хмельниччині

В «Укрзалізниці» повідомили, що з 8 квітня тимчасово скасовується курсування приміських поїздів на території Хмельницької області, повідомляє 1NEWS з посиланням на Радіо Свобода.

«Приміські поїзди, які проходять транзитом через Хмельницьку область, посадку та висадку пасажирів на території області не здійснюватимуть. При цьому рухомий склад скасованих приміських рейсів у Хмельницькій області буде задіяно на інших маршрутах з метою розвантаження напрямків – це дасть змогу пасажирам подорожувати комфортніше та з більш безпечною розсадкою», – йдеться в повідомленні.

За даними УЗ, через тиждень компанія опрацює формат обмежень щодо Хмельницької області – доти потяги далекого сполучення курсують без змін.

«На цей час не обмежується продаж квитків і висадка-посадка пасажирів», – повідомила «Укрзалізниця», додавши, що окреме рішення про поїзди далекого сполучення буде і щодо Запорізької області.

А поки, вказує перевізник, у Львівській та Запорізькій областях приміські поїзди курсують без змін.

Держкомісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій включила Хмельницьку та Запорізьку області до «червоної» карантинної зони з 9 квітня, а у Львові посилений карантин продовжили до 19 квітня.

 

 

 

 

Back to top button