Україна

Укрзалізниця попередила про можливі затримки потягів до Відня


Укрзалізниця попередила про можливі затримки потягів до Відня

Угорська залізниця розпочала роботи з реконструкції залізничної інфраструктури на ділянці між Будапештом та Гедьєшаломом.


Потяги з Києва та Чопа до Відня можуть затримуватись, оскільки Угорщина розпочала роботи з реконструкції залізниці. Про це повідомила пресслужба Укрзалізниці в понеділок, 18 вересня.
 
Зазначається, що ремонтні роботи в Угорщині проходитимуть у два етапи. Перший етап триватиме з 18 вересня до 26 жовтня.
 
“Можливі затримки поїзда №140/149 Захонь – Відень, з яким прямують наші безпересадкові спальні вагони Київ – Відень і вагон Чоп – Відень: у напрямку Відня очікується 10 хвилин затримки, а в напрямку з Відня – 30 хвилин”, – йдеться в повідомленні.
 
При цьому на потяги Мукачево – Будапешт та Чоп – Захонь ремонтні роботи не впливатимуть.
 
В Укрзалізниці наголошують, що у разі прибуття поїздів з Угорщини із запізненням компанія намагатиметься скорочувати час затримки, проте зберігається ризик обмеження курсування спальних вагонів Київ – Відень до станції Будапешт-Келеті з подальшою пересадкою на інтерсіті до Відня.

Нагадаємо, Укрзалізниця продовжує проведення ремонтних робіт на дільниці Надвірна – Делятин на жовтень та початок листопада та у зв’язку з цим змінює маршрут курсування низки поїздів. 

Україна і Польща спільно розвиватимуть залізничне сполучення

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button