Україна

Укрзалізниця обмежує посадку та висадку пасажирів на Закарпатті

“Укрзалізниця” обмежує висадку і посадку, а також продаж квитків на Закарпатті у зв’язку з введенням в регіоні посиленого карантину, повідомляє пресслужба компанії, пише 1NEWS, посилаючись на УНН.

“Згідно з рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо віднесення Закарпатської області до “червоної” карантинної зони, “Укрзалізниця” з 8 березня і до кінця дії посиленого карантину призупинить продаж квитків до зазначеного регіону, а також обмежить висадку і посадку пасажирів з уже придбаними квитками на дати після 9 березня включно”, – розповіли в пресслужбі УЗ.

У прес-службі “Укрзалізниці” зазначили, що до 8 березня включно всі пасажири з отриманими квитками зможуть безперешкодно виїхати або дістатися в Закарпаття залізницею.

Закарпатська область віднесена до “червоної” зони епідемічної небезпеки в зв’язку з погіршенням ситуації із захворюваністю на COVID-19.

Посилення карантину почне діяти з понеділка, 8 березня.

На території, де діє червона зона карантину, забороняється:

– робота ресторанів і кафе;

– робота розважальних закладів;

– прийом відвідувачів суб’єктами господарювання, які здійснюють діяльність у сфері торговельного та побутового обслуговування населення, крім супермаркетів і продовольчих магазинів;

– діяльність непродовольчих ринків;

– відвідування навчальних закладів незалежно від форми власності, крім закладів дошкільної освіти, спеціальних навчальних закладів та 1−4 класів закладів загальної середньої освіти.

Back to top button