Україна

«Укрзалізниця» буде оприлюднювати інформацію про всі фінансові трансакції

ПАТ “Укрзалізниця” буде повністю розкривати для публічного доступу всю інформацію про свої фінансові трансакції, інформує 1NEWS з посиланням на прес-службу УЗ.

Про це повідомив в.о. голови правління ПАТ “Укрзалізниця” Євген Кравцов під час прес-конференції, присвяченій приєднанню компанії до E-Data.

“Після запуску цієї системи в роботу “Укрзалізниця” буде першою компанією в Україні, котра буде повністю розкривати всю інформацію в повному обсязі про всі свої фінансові трансакції. Крім нас, на сьогодні подібне робить тільки Держказначейство”, – повідомив Кравцов.

“Відтепер завдяки E-Data клієнти, партнери, інвестори, представники ЗМІ та всі охочі зможуть відслідковувати інформацію про трансакції Укрзалізниці на сайті spending.gov.uа”, – йдеться у повідомленні компанії.

За словами директора з економіки і фінансів ПАТ “Укрзалізниця” Андрія Рязанцева, на першому етапі компанія завантажить понад 21 тис. транзакцій за перший квартал поточного року на загальну суму понад 2,3 млрд гривень.

“Загалом у 2018 році планується опублікувати понад 100 тис. трансакцій на загальну суму понад 10 млрд гривень. Таким чином, усі охочі зможуть побачити всю інформацію щодо договорів Укрзалізниці”, – зазначив він.

Рязанцев також повідомив, що користувачі сервісу зможуть побачити інформацію щодо співпраці Укрзалізниці з понад 4 тисячами контрагентів, оскільки інформація в системі E-Data повністю відображає всі платіжні реквізити, включаючи назву контрагента та призначення платежу.

Нагадаємо, Акціонерна держкомпанія «Укрзалізниця» планує 12 червня презентувати послугу повноцінного харчування в потягах, яка запрацює до кінця місяця.

 

 

 

 

Back to top button