Україна

«Укртелеком» з 1 жовтня підвищує тарифи на телефонні розмови

Вартість послуг зміниться лише для тих абонентів, які користуються пакетами домашньої телефонії із включеними хвилинами на мобільні номери, а також міжміські телефонні розмови

«Укртелеком» з 1 жовтня 2021 року суттєво збільшує абонентську плату за фіксований телефонний звязок.

Вартість послуг зміниться лише для тих абонентів, які користуються пакетами домашньої телефонії із включеними хвилинами на мобільні номери, а також міжміські телефонні розмови, – інформує 1NEWS.

«Такі пакети подорожчають на 40 грн за місяць. Однак до них буде додано щонайменше 200 хвилин для розмов із мобільними абонентами. Також збільшиться кількість пакетних хвилин на міжміські дзвінки. Таким чином обсяг послуг у наших тарифних планах суттєво збільшиться. А отже нова ціна є цілком обґрунтованою з економічної точки зору», – зазначають в «Укртелекомі».

До прикладу абонентам, що користуються пакетом «Домашній Безлімітний», запропонують ще 500 хвилин. Виходить, що кожна хвилина зв’язку вартуватиме всього 8 копійок.

«Загалом тарифний план «Домашній Безлімітний» з 1 жовтня дозволятиме користувачам спілкуватися протягом 1000 хв із мобільними абонентами, та ще 1000 хв по Україні», – резюмує оператор.

Нова вартість пакетів від «Укртелекому» коливатиметься у межах 164 грн та 189 грн, залежно від обраного тарифного плану.

Джерело: GSM.info

Back to top button