Україна

«Укрспецекспорт» у першому півріччі 2021 року уклала контрактів на 209,3 млн доларів

Державна компанія «Укрспецекспорт» у першому півріччі 2021 року уклала контрактів на 209,3 млн доларів – у понад чотири рази більше, ніж за аналогічний період торік. Про це повідомили в пресслужбі компанії за підсумками роботи у січні-червні, пише 1NEWS, посилаючись на Укрінформ.

За словами генерального директора Укрспецекспорту Вадима Ноздрі, компанія другий рік поспіль демонструє зростання показників господарської діяльності. Відбувається суттєве збільшення проти аналогічного періоду 2020 року валютних надходжень до бюджету, а також загальної суми новоукладених контрактів.

“Так, за перші шість місяців цього року компанія уклала контрактів на суму 209,28 млн дол. – майже у 4,5 раза більше аналогічного показника за першу половину 2020 року”, – ідеться у повідомленні.

Ноздря нагадав, що у 2021 році ДК «Укрспецекспорт» має забезпечити загальний обсяг надходжень на рівні 307 млн дол. та укласти зовнішньо-економічних контрактів на 400 млн дол. Цей план, з огляду на результати першого півріччя, він вважає досяжним.

Як повідомляв Укрінформ, ДП “Завод ім. Малишева” своєчасно розпочав роботу за контрактом з Пакистаном на ремонт танків Т-80УД. Про це 4 серпня сказав журналістам на заводі ім. Малишева гендиректор ДК “Укрспецекспорт” Вадим Ноздря.

ДК “Укрспецекспорт”, що входить до складу Укроборонпрому, у середині червня підписала контракт в межах роботи XVII Міжнародної спеціалізованої виставки «Зброя та безпека – 2021» – на модернізацію та ремонт літака Військово-повітряних сил Пакистану. Крім того, керівники Укрспецекспорту провели низку переговорів з делегаціями високого рівня з Польщі, Литви, Словаччини, Єгипту, Нігерії, В’єтнаму, ОАЕ.

Back to top button