Україна

Укрпошта змінює систему оплати посилок

Український поштовий оператор Укрпошта оголосив про встановлення нової офісної системи, яка спростить життя клієнтам у всій країні, повідомляє 1news з посиланням на today.ua.

Особливо корисним нововведення буде у віддалених населених пунктах України. На реалізацію програми витратить вісім мільйонів євро.

Укрпошта оновить застаріле програмне забезпечення, яке використовується у відділеннях оператора. Замість старого програмного забезпечення нову фронт-офісну систему встановить відома ірландська компанія Escher Group (IRL) Ltd. Повідомляється, що це одна з провідних компаній у даному сегменті ринку. Escher Group займалася встановленням та оновленням ПЗ для поштових операторів Норвегії та Канади.

Укрпошта планує автоматизувати роботу пересувних відділень та листоноші, а також дати можливість мешканцям маленьких населених пунктів оплачувати поштові послуги банківською карткою.

Крім того, у відділеннях Укрпошти буде встановлена спеціальна платформа Escher Riposte, яка дозволить підвищити швидкість обслуговування клієнтів. Автоматизація сільських відділень має на увазі перехід на електронний документообіг, відмову від “папірців” та рахунків.

 

 

 

 

 

Back to top button