Україна

“Укрпошта” запускає послугу експрес-відправлень

АТ “Укрпошта” з 1 квітня 2020 року розпочне пересилання експрес-відправлень EMS (Express Mail Service), інформує 1NEWS.

“З 1 квітня послуга EMS доступна в 1 тис. відділень “Укрпошти”, а через деякий час буде доступна більше ніж у 4 тис. відділень у всій країні. В рамках правил карантину – замовити послугу можна не виходячи з дому, викликавши кур’єра в будь-якому обласному центрі України”, – написав гендиректор компанії Ігор Смілянський у Facebook у вівторок.

За словами Смілянського, “Укрпошта” також переглянула і знизила тарифи на доставку EMS порівняно з попереднім оператором – Державною службою спеціального зв’язку та захисту інформації (Держспецзв’язку) України. Так, посилка вагою до 2 кг коштуватиме на 40% дешевше, а до 10 кг – на 20%.

“Під час карантину і через значне обмеження авіарейсів EMS працює на 57 країн із можливо дещо довгими термінами доставки. Після завершення карантину терміни прискоримо в турборежимі, а послуга стане доступною для 195 країн світу”, – додав гендиректор.

Раніше Держспецзв’язку в рамках оптимізації структури заявила про плани передати функції з пересилання відправлень EMS (Express Mail Service) “Укрпошті” в січні 2020 року.

 

 

 

Back to top button