Україна

Укрпошта анонсувала випуск нової марки


Укрпошта анонсувала випуск нової марки

Марку Русскій воєнний флот – до дна буде введено в обіг 8 травня, у День пам’яті та перемоги над нацизмом.

Укрпошта анонсувала випуск нової марки, присвяченої очищенню  Чорного моря від окупантів. Марка називатиметьсяРусскій воєнний флот – до дна. Про це повідомив генеральний директор Ігор Смілянський.

“Вирішили, що саме сьогодні важливо оголосити про її вихід. Марки, яка оголошується в “чистий четвер” і присвячена очищенню нашого Чорного моря від окупантів, – “Русскій воєнний флот – до дна!” Звучить, як тост, і це правда”, – йдеться у повідомленні.

На марці зображені кораблі, які були знищені або пошкоджені нашими ЗСУ, ВМС, ГУР та СБУ.

На марці також зображений корабель російської армії Адмірал Макаров.

“Невипадково на марці зображений єдиний, поки не до кінця вражений корабель Адмірал Макаров. Як Ви пам’ятаєте, наші марки пророчі, тож, що з ним буде після випуску марки – не важко здогадатись. Це ж 3 марка в серії “Русскій воєнний корабль, іді…”, аркуш “русскій воєнний корабль…всьо!” ну, і тепер “русскій воєнний флот – до дна”, – розповіли в Укрпошті.

Марку введуть в обіг 8 травня, у День пам’яті та перемоги над нацизмом. Її можна буде придбати у відділеннях Укрпошти, філателістичних магазинах та онлайн.

Поштовий оператор також пропонує конверти з тематикою морського бою та листівки, присвячені зерновому коридору, відкритому завдяки морській перемозі.

Раніше повідомлялося, що Укрпошта презентував поштовий випуск “Міста Героїв. Охтирка”, присвячений оборонцям міста.

Укрпошта випустить марки, присвячені 10 річниці війни в Україні

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button