Україна

Українців закликали покинути прифронтові міста


Українців закликали покинути прифронтові міста

Якщо виїхати немає можливості, військові закликають обов’язково реагувати на сигнали повітряної тривоги.

Росія може збільшити кількість обстрілів території України у святковий період. Про це у понеділок, 25 грудня, заявила керівниця об’єднаного пресцентру Оперативного командування Південь Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону.

Вона порадила мешканцям прифронтових територій, якщо є можливість – виїхати на свята.

Представниця ОК Південь підкреслила, що не хоче нікого лякати, але просить поставитись до загроз серйозно і якщо виїхати немає можливості, вона закликала обов’язково реагувати на сигнали повітряної тривоги.

“Я хочу звернутися до всіх мешканців прифронтових територій серйозно поставитися до того, що ворог може активізувати свою бойову активність, посилити обстріли. Якщо є така можливість, то потрібно все ж таки виїхати і не зіпсувати собі свята та зберегти своє життя”, – сказала Гуменюк.

Вона зазначила, що довгий час країна-терорист РФ не застосовувала свої кораблі й підводні човни для обстрілів. Однак це може змінитись – у тому числі у святкові дні.

“Ніхого не хочу лякати, але усвідомлювати цю небезпеку необхідно”, – додала Гуменюк.

КНДР відправила у Росію більше тисячі контейнерів з боєприпасами про що свідчать супутникові знімки. 

Нагадаємо, партизанський рух АТЕШ повідомив, що дістав секретну інформацію про проблеми росіян під час виробництва крилатих ракет. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button