Україна

Українців попереджають про можливі проблеми на кордоні з Польщею


Українців попереджають про можливі проблеми на кордоні з Польщею

Через проведення технічних робіт можливий сповільнений рух у пункті пропуску Шегині, а також повідомляють про сповільнене оформлення у пункті пропуску Рава-Руська та Угринів.

Західне регіональне управління Держприкордонслужби України Західний кордон повідомляє про можливе уповільнення руху в пунктих пропуску на кордоні з Польщею.

“Звертаємо увагу громадян, які перетинають кордон. За інформацією, отриманою від польської сторони, через проведення технічних робіт можливий сповільнений рух у пункті пропуску Шегині.  Також відмічається сповільнене оформлення у пункті пропуску Рава-Руська та Угринів, як повідомлялося раніше. Просимо громадян врахувати інформацію та за можливості обирати інші пункти пропуску для перетину кордону”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, наприкінці травня Україна завершила модернізацію пункту пропуску Ягодин-Дорогуськ. Було встановлено 10 модульних будівель: чотири санітарних приміщення і шість офісів для оформлення документів. Всі приміщення адаптовані для людей із інвалідністю.

Україна розширить пункт пропуску Ягодин-Дорогуськ

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 + 12 =

Back to top button