Україна

Українців попередили про ймовірні провокації РФ


Українців попередили про ймовірні провокації РФ

До дня Росії окупанти планують провести на захоплених територіях “святкові” заходи з залученням великої кількості цивільних. Є ймовірність того, що окупаційна влада планує теракти в яких хоче звинуватити ЗСУ.

Російські окупанти у понеділок, 12 червня, можуть влаштувати провокації під час “святкування” дня Росії на окупованих територіях. Зокрема, є ймовірність того, що загарбники планують теракти, в яких звинуватять Сили оборони, повідомили у Центрі національного спротиву.

“Черговий приклад воєнного злочину – підрив рашистами Каховської ГЕС доводить, що агресору не цікава кількість жертв цивільного населення. Їх мета – спинити контрнаступ і, паралельно, звинуватити Україну в усіх своїх злочинах”, – додали у Центрі нацспротиву.

Там також закликали мешканців тимчасово окупованих територій не долучатися до масових акцій, які проводитимуть окупанти в цей період. Зазначається, що посилюється ймовірність того, що окупаційна влада планує теракти, в яких хоче звинуватити Сили оборони.

Нагадаємо, у неділю армія Росії атакувала човен із цивільними, які евакуювалися з лівого берега на Херсонщині. Три людини загинули, щонайменше 23 особи зазнали поранень.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button