Україна

Українці закликають білорусів не воювати за імперські амбіції РФ

Українці закликають білорусів не воювати за імперські амбіції РФ

Білорусів закликали не йти на війну в Україну

Білоруські військові попередили, що перетинаючи кордони України зі зброєю, вони стають причетними до вбивств мирного населення.

 

Минулої ночі в Україні створили сайт для громадян Білорусі, яких можуть відправити на війну до України. Військових, а також їхніх рідних закликали не допустити участі білорусів у російсько-українській війні.

 

 

На сайті розміщено фото жахливих наслідків артобстрілів, ракетних та авіаударів – фото зруйнованих та палаючих будинків, а також розбитої військової техніки ворога.

 

“Ми звертаємось до всіх матерів, дружин, дочок Білорусі: не відпускайте своїх чоловіків на поле бою. Імперські амбіції не варті ні краплі крові, жодного життя. Збережіть свою сім’ю!

 

Ми звертаємося до солдатів: це не ваша війна, а замовлення знищення українського народу. Перетинаючи кордони України зі зброєю, ви причетні до вбивств мирного населення: дітей, жінок, літніх людей. Невже це те, заради чого ви складали присягу?”, – йдеться на сайті.

 

Автори ресурсу також зазначають, що зараз увесь світ дивиться на Україну, а отже, на Білорусь теж.

 

“Це шанс для Вільної Білорусі, на який ви чекали стільки років. Давайте дотиснемо диктаторів разом”, – закликають творці ресурсу.

 

Вони також наголошують, що вільна та мирна Білорусь має жити поруч із мирною та вільною Україною.

 

 

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button