Україна

Українським рятувальникам передали сучасні машини і обладнання від ПРООН


Українським рятувальникам передали сучасні машини і обладнання від ПРООН

Техніка надана в рамках реалізації проєкту ПРООН “Екстрене знешкодження вибухонебезпечних предметів та розчищення завалів” і фінансується Урядом Японії.

Програма розвитку ООН і уряд Японії передали українським рятувальникам 14 спеціалізованих автомобілів класу Toyota Hilux Double Cabin, засоби бронезахисту і рації. Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

“Деокупована територія України щільно замінована. Ворог мінував все на своєму шляху. Тому для наших піротехніків попереду багато роботи. Звичайно, бронезахист, техніка та обладнання швидко виходить з ладу і завжди потребує оновлення. Дякуємо за підтримку Програмі розвитку ООН в Україні та Уряду Японії. З початку повномасштабного вторгнення ви неодноразово підтримували піротехнічні розрахунки ДСНС”, – зазначив голова ДСНС Сергій Крук.

Повідомляється, що техніка надана в рамках реалізації проєкту ПРООН “Екстрене знешкодження вибухонебезпечних предметів та розчищення завалів” і фінансується Урядом Японії.

Нагадаємо, шведське агентство з надзвичайних ситуацій запропонувало Україні 250 міношукачів для ліквідації наслідків підриву Каховської ГЕС. 

Німеччина передала Україні танки для розмінування

В Україні випускатимуть машини для розмінування

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button