Україна

Український журналіст поїхав на саміт ЄС і не повернувся – ЗМІ


Український журналіст поїхав на саміт ЄС і не повернувся - ЗМІ

Ведучий 24 Каналу Олексій Печій виїхав з України висвітлювати Саміт Європейської Ради та заявив, що не повернеться додому.

Ведучий 24 каналу Олексій Печій не повернувся до України після завершення саміту Європейської Ради, що відбувся 14-15 грудня у Брюсселі, на який отримав акредитацію. Дану інформацію у п’ятницю, 22 грудня, підтвердив генеральний директор медіахолдингу Люкс Роман Андрейко.

Він заявив, що був “шокований” вчинком журналіста. 

“Олексій Печій отримав акредитацію на Саміт ЄС, який проходив з 14 по 15 грудня. Втім, по його завершенні журналіст і ексведучий 24 Каналу не повернувся до України. І лише за тиждень написав допис, у якому намагався виправдати свою зрадницьку позицію”, – сказав генеральний директор медіахолдингу.

Андрейко підкреслив, що журналіст ухвалюючи це рішення, “усвідомлював всі наслідки своєї втечі”.

“Сказати, що я шокований – нічого не сказати!… Кажуть, “не судіть, щоб і вас не судили”. Час розсудить. А люди, які так любили дивитися і слухати аналітику Олексія, мають це прийняти і ухвалити для себе рішення, чи готові вони й надалі йому вірити”, – наголосив Андрейко.

Сам же Олексій Печій лише через тиждень прокоментував своє рішення, назвавши його “складним”. Те, що він залишиться в Європі, пояснив тим, що нібито в Україні бракує “горизонтальної комунікації із західним суспільством”. Журналіст каже, що зробив такий висновок після закінчення саміту, поспілкувавшись з політиками та іноземними колегами.

Відповідний допис із поясненнями він розмістив у Facebook, однак згодом видалив його. Мережею ширяться його скріншоти, зроблені користувачами.

 
 
Facebook

Як ми вже писали, за словами президента Володимира Зеленського, з боку військових поступила пропозиція додатково мобілізувати 450-500 тисяч людей.

Данілов відреагував на можливу мобілізацію 500 тисяч українців

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button