Україна

Українські захисники отримали партію амуніції від Метінвесту

Українські захисники отримали партію амуніції від Метінвесту

Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Бронежилети рятують життя українських бійців

Нове постачання включає 500 бронежилетів, 150 касок і два дрони. Постачання стали щотижневими.

 

Підрозділи ЗСУ та Нацгвардії отримали від компанії Метінвест 500 бронежилетів та 150 касок, а також два дрони.

 

“Дрони коштують дорого, розвідка використовує їх дуже дбайливо. Ми вдячні Метінвесту за цей подарунок. Ці дрони зроблять свою добру справу у захисті нашої країни. Адже допоможуть оперативніше виявляти супротивника та давати йому відсіч”, – пояснює військовослужбовець 55 артилерійської бригади із позивним Сакура, який до війни був учителем у Запоріжжі.

 

Він зазначив, що Метінвест у мирний час завжди допомагав навчальним закладам у розвитку матеріальної бази.

 

“До Дня знань школам привозили інтерактивні дошки, акустичні системи від Метінвесту. Це була не одноразова акція, а останні десять років. Тепер у нас інші подарунки. Сподіваюся, це буде також не разовою акцією, і плідна співпраця буде продовжена”, – зазначив він.

 

 

Нагадаємо, після початку війни з Росією Метінвест запустив виробництво спеціальних сталевих пластин для бронежилетів із високим рівнем захисту. Військовим буде виділено безплатно 900 тонн сталі, якої вистачить на виробництво близько 80 тисяч бронежилетів. Також придбано 10000 бронежилетів, понад 8000 касок, близько 25000 медичних джгутів, турнікетів та аптечок, а також 1100 тепловізорів.

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button