Україна

Українські військові готуються до звільнення півдня – Сили оборони


Українські військові готуються до звільнення півдня - Сили оборони

Ситуація у південному регіоні залишається стабільно напруженою. Просування українських військ відбувається повільно, але впевнено.

 
Українські військові готуються до деокупації півдня та просуваються до мети. На цьому наголосила начальник Об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк під час брифінгу 11 липня.
 
“Ситуація в південному регіоні залишається стабільно напруженою. Просування наших військ відбувається, воно повільне, але впевнене. Проголошення наших успіхів буде, як тільки вони будуть закріплені. Основне досягнення зараз – ураження командних пунктів та логістичних центрів, складів боєприпасів, пально-мастильних матеріалів”. Є досягнення щодо влучення по військовій техніці, що перебуває безпосередньо на позиціях вздовж лінії зіткнення”, – зазначила вона.
 
За словами Гуменюк, ворог практикує обльоти українських позицій гелікоптерами, удари з повітря по тилових напрямках, а також ракетні обстріли.
 
Також вона зазначила, що останнім часом Росією практикується використання системи С-300, яка споряджається снарядами з великим осколковим ураженням.
 
Вторгнення Росії в Україну. Онлайн
 
Нагадаємо, ЗСУ відбили атаки РФ біля Краснопілля та Мар’їнки.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button