Україна

Українські прикордонники затримали на кордоні зі Словаччиною нелегала із РФ


Українські прикордонники затримали на кордоні зі Словаччиною нелегала із РФ

Порушник ще до повномасштабного вторгнення в’їхав в Україну й тепер намагався виїхати в одну з країн Північної Європи.

Громадянина Росії, що прямував від прикордонного села Сіль у бік Словаччини, затримали прикордонники Чопського загону. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України (ДПСУ) в середу, 5 липня.

“Порушник мав паспорт країни-агресорки. Він запевняв правоохоронців, що прибув у прикордоння з метою відпочинку і туризму. Однак з’ясувалося, що іноземець незаконно потрапив на територію нашої країни ще задовго до повномасштабного російського вторгнення.”, – розповіли в ДПСУ.

Прикордонники встановили, що поруч з українсько-словацьким кордоном росіянин з’явився не випадково. Він мав надію нелегального потрапити до однієї з країн Північної Європи.

“З метою встановлення усіх обставин правопорушення затриманого доставили в пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону”, – додали в Прикордонній службі

На росіянина оформили документи адмінпровадження за статтею Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України (ч.1 ст.204-1 КУпАП).

Далі цю справу передадуть у суд.

Нагадаємо, в кінці квітня в Україні затримали 44-річного громадянина Туреччини, якого з 2022 року розшукували через Інтерпол за тяжкі злочини, пов’язані з контрабандою наркотиків.

Прикордонники затримали іноземця, якого розшукував Інтерпол

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button