Україна

Українські прикордонники отримали польові бліндажі


Українські прикордонники отримали польові бліндажі

Отримані польові бліндажі укомплектовані необхідним майном для автономного використання, повідомляють у Держприкордонслужбі.

У Житомирі прикордонники отримали міжнародну допомогу для захисту військовослужбовців на загальну суму понад 3,3 млн гривень. Про це повідомила Держприкордонслужба України.

“Отримані польові бліндажі укомплектовані необхідним майном для автономного використання. Вони забезпечать належні умови для укриття та проживання особового складу під час несення служби”, – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що передача 9-му прикордонному загону імені Січових Стрільців польових бліндажів від Державного департаменту Сполучених Штатів Америки відбулася у рамках проєкту міжнародної допомоги “Посилення спроможності Державної прикордонної служби України в сфері безпеки північного та східного кордону України”, який реалізується відповідно до угоди про гуманітарне та техніко-економічне співробітництво США й України, а також угоди про допомогу у галузі правоохоронної діяльності та кримінальної юстиції.

Нагадаємо, українські дипломати нині працюють над питанням продовження дії закону про ленд-ліз у США.

WP підрахувала весь обсяг допомоги США Україні

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button