Україна

Українські десантники беруть участь у багатонаціональних навчаннях в Угорщині (фото)

В Угорщині розпочалася активна фаза багатонаціонального навчання “Сейбер Гардіан-2021”. Україну представляють десантники з 95-ї окремої бригади Десантно-штурмових військ ЗС України, повідомляє 1NEWS з посиланням на  пресслужбу Генштабу ЗСУ.

Вчора українські військові вийшли в район виконання завдання та закріпилися на бойових позиціях. Перекрили усі можливі підходи противника інженерними загородженнями, замаскували бойову техніку та облаштували позиції.

Приблизно о 17.00, почалися перші “бойові зіткнення”. Так, поблизу одного із спостережних пунктів було виявлено дозор “Opfor” в складі однієї одиниці бойової техніки та 12 піхотинців.

Розпочався бій, в ході якого противник внаслідок значних втрат був змушений відступити. Українські військовослужбовці залишились у повному складі .

Сьогодні, о 6:40 ранку, на позиції наших десантників висунувся підрозділ противника у складі чотирьох бойових машин піхоти “М-113”.

Протягом кількох хвилин, влучним вогнем гранатометів та стрілецької зброї усі машини та особовий склад противника було знищено. Українські війська втратили одну одиницю бойової техніки, яка перекривала шляхи відступу противнику.

 

 

 

 

 

Back to top button