Україна

Україна відреагувала на звинувачення Грузії


Україна відреагувала на звинувачення Грузії

Влада Грузії намагається “демонізувати” Україну, щоб вирішити свої внутрішньополітичні питання, зазначили в МЗС.

 
Інформація грузинських спецслужб про причетність української сторони до підготовки заколоту в країні не відповідає дійсності. Про це заявив речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко у Facebook в понеділок, 18 вересня.
 
Дипломат зауважив, що зовнішньополітичне відомство звернуло увагу на заяви представників грузинського силового блоку про нібито залученість української сторони до підготовки заколоту в Грузії.
 
“Ця інформація не відповідає дійсності. Нинішня грузинська влада вчергове намагається демонізувати Україну, аби вирішити свої внутрішньополітичні питання. Українська держава не втручалася, не втручається і не планує втручатися у внутрішні справи Грузії”, – наголосив речник МЗС України.
 
Нагадаємо, раніше спецслужби Грузії заявили, що група осіб планувала заворушення в країні з метою зміни влади насильницьким шляхом у жовтні-грудні. Одними з організаторів заколоту грузинська сторона називає засновників Грузинського легіону та заступника голови Служби військової розвідки Георгія Лорткіпанідзе.

Уряд Грузії не дозволив Зурабішвілі поїхати в Україну

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button