Україна

Україна відповідає політичним критеріям членства в ЄС – віце-прем’єр

Україна відповідає політичним критеріям членства в ЄС – віце-прем єр

Фото: РБК-Украина

Віце-прем’єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції заявила, що анкету для набуття Україною статусу кандидата на вступ у Євросоюз опублікують

За словами Ольги Стефанішиної, ЄС уже вважає, що Україна відповідає політичним критеріям членства у Євросоюзі, але має пройти певні бюрократичні процеси.

 

Віце-прем’єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявила, що анкету для набуття Україною статусу кандидата на вступ у Євросоюз опублікують, повідомляє РБК-Україна.

 

Стефанішина відзначила, що з колегами з ЄС обговорювалася можливість опублікувати анкету країни-кандидата, і запевнила, що як тільки Україна і Євросоюз завершать роботу із цього питання, інформацію буде оприлюднено.

 

За її словами, ЄС уже вважає, що Україна відповідає політичним критеріям членства у Євросоюзі, але має пройти певні бюрократичні процеси.

 

“Пройдемо певні бюрократичні процеси, і в червні на саміті ЄС, ми сподіваємося, що буде ухвалено рішення, що Україна за всіма критеріями може стати частиною ЄС”, – сказала Стефанішина.

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button