Україна

Україна прискорила посилення оборони на фронті – британська розвідка


Україна прискорила посилення оборони на фронті – британська розвідка

Розширення оборонних ліній зменшить здатність російських окупаційних військ просуватися вперед або використовувати тактичні переваги в рамках поточних наступальних операцій.

Розвідка Великої Британії зазначає, що Сили оборони України почали прискорено зводити оборонні позиції на кількох ділянках фронту, йдеться в огляді британського Міноборони за 10 березня.

Українські оборонні позиції включають протитанкові “зуби дракона” і рови, піхотні окопи, мінні поля та опорні пункти, зазначили у відомстві.

У розвідці підкреслили, що розширення оборонних ліній зменшить здатність російських окупаційних військ просуватися вперед або використовувати тактичні переваги в рамках поточних наступальних операцій.

“Створення основних оборонних позицій свідчить про виснажливий характер конфлікту і означає, що будь-яка спроба провести операцію з прориву з високою ймовірністю супроводжуватиметься великими втратами”, – йдеться в огляді.

Нагадаємо, що міжнародні медіа заявляють про знищення двох пускових установок Patriot недалеко від Покровська на Донеччині. Збройні сили не коментують це, тим часом Інститут вивчення війни вважає, що це неправда.

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button