Україна

Україна просить Туреччину закрити для Росії протоки – 1News


Фото з відкритих джерел

Також Україна закликада негайно ввести санкції, аби зупинити вторгнення в Україну

Україна просить Туреччину закрити протоки Дарданелли для Росії. А також негайно ввести санкції, аби зупинити вторгнення в Україну. Про це повідомив посол України у Туреччині Василь Боднар в Twitter.

“Я закликаю турецьку адміністрацію, допоможіть Україні. Ми вимагаємо закриття протоків Дарданелли. Ми хочемо, щоб проти російської сторони були введені санкції. Ми вимагаємо захоплення акцій росіян тут”, – написав він.

1News за темою: Один загиблий та шестеро поранених: Наслідки обстрілів у Броварах

Раніше у МВС заявили, що наступу російських військ через державний кордон України передує артилерійський обстріл, далі рухається військова техніка. Саме так російська військова техніка, в тому числі броньована, порушила державний кордон нашої країни в Чернігівській, Сумській, Луганській, Харківській областях.

Обстрілу піддалися більшість прикордонних підрозділів та прикордонні наряди Луганської, Сумської, Харківської, Чернігівської та Житомирської областей.

Нагадаємо, 24 лютого президент України Володимир Зеленський заявив про запровадження в країни воєнного положення через вторгнення російських військ. Рішення вже підтримала Верховна Рада.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button