Україна

Україна представить детальний план перемоги – Зеленський


Україна представить детальний план перемоги - Зеленський

Президент зауважив, що РФ може ухилятись від пошуків миру рівно настільки, наскільки світ ухиляється від сильних рішень заради поразки для Росії.

Президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні 8 вересня повідомив, що Україна представить детальний план перемоги у війні Джо Байдену, Дональду Трампу та Камалі Гарріс.

За словами глави держави, далекобійність – одне з ключових, стратегічних рішень.

Зеленський зауважив, що цей тиждень дав нові домовленості щодо снарядів для України, щодо фінансів для виробництва зброї, дронів і ракет в Україні.

“ППО – незмінний пріоритет. І ми продовжуємо на всіх рівнях переконувати партнерів щодо далекобійності. Росія може ухилятись від пошуків миру рівно настільки, наскільки світ ухиляється від сильних рішень заради поразки для Росії”, – наголосив він.

Також президент висловив вдячність усім, хто допомагає нам наближати необхідні кроки партнерів.

Так, за оголошені кроки на Рамштайні й за іншу допомогу, яка була погоджена саме на цьому тижні він відзначив зокрема Німеччину, Америку, Британію, Канаду, Іспанію, Нідерланди, Швецію, Норвегію, Румунію, Литву та Латвію.

Ми повідомляли, що Зеленський у вересні планує представити план перемоги України президенту США Джо Байдену.

Нагадаємо, Володимир Зеленський заявив, що російська Курська область входить у план перемоги України. Загалом цей документ включає чотири напрямки.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 × two =

Back to top button