Україна

Україна повернулася до довоєнного рівня запасів базових продуктів

Україна повернулася до довоєнного рівня запасів базових продуктів

Фото: Скриншот

Ростислав Шурма повідомив, що Україна вже практично повернулася до довоєнного рівня запасів базових продуктів

Близько 90% продуктів на полицях магазинів – це продукти українського виробництва, стверджує заступник керівника Офісу президента Ростислав Шурма.

 

Україна вже практично повернулася до довоєнного рівня запасів базових продуктів. Про це повідомив заступник керівника Офісу президента Ростислав Шурма під час брифінгу.

 

“Сьогодні ми практично досягли тих рівнів запасів базових продуктів харчування, які були до війни. Близько 90% продуктів на полицях магазинів – це продукти українського виробництва”, – сказав Шурма.

 

Повідомляється, що за останні 10 днів відновили роботу 97 великих магазинів на звільнених територіях Київської, Чернігівської, Сумської, Харківської областей, найближчого місяця відновлять роботу ще близько сотні великих магазинів, закритих через війну.

 

 

 

“Росія розбомбила кілька десятків нафтобаз, щоб позбавити українців доступу до палива, намагалася позбавити доступу до водопостачання та електрики, знищивши тисячі кілометрів ліній електропередачі і близько 10 тисяч трансформаторних підстанцій. Але Україна забезпечила паливом аграріїв, а ціни на паливо на АЗС вдалося утримати на прийнятному рівні”, – додав Шурма.

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button