Україна

Україна почне готувати кадровий резерв для Криму


Україна почне готувати кадровий резерв для Криму

Міністр із реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук зазначила, що вже зараз необхідно проводити підготовку щодо роботи в деокупованому Криму.

Українські відомства найближчим часом розпочнуть підготовку кадрового резерву, який надалі працюватиме в деокупованому Криму. Про це повідомила віце-прем’єр-міністр, міністр із реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук.

Вона наголосила, що вже зараз необхідно проводити підготовку щодо роботи в деокупованому Криму. На підготовку кадрів вплинуть і окупація Криму, що триває, і значна кількість населення, яке зазнавало російської пропаганди.

При цьому Верещук наголошує, що йдеться про воєнний шлях звільнення Криму від окупантів, і це справа військових, а цивільним відомствам слід при підготовці кадрів максимально враховувати вищевказані фактори.

“Перспектива деокупації Криму свідчить про те, що необхідно починати готувати кадри для Криму вже зараз: правоохоронні органи, працівників юстиції, педагогів та інших державних службовців. Найближчим часом відповідні відомства отримають доручення готувати кадровий резерв для Криму”, – сказала вона.

Раніше повідомлялося, що партизани нагадали мешканцям Криму про “особливості” 2023 року.

США готові допомогти Україні боротися за Крим – NYT


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button