Україна

Україна обмежила діяльність флоту РФ – розвідка

Україна обмежила діяльність флоту РФ - розвідка

Фото: twitter.com/Osinttechnical/status

Крейсер Москва був уражений двома українськими ракетами Нептун

Росіяни підтримують готовність до застосування десантні кораблі та інші судна у разі проведення морської десантної операції.

 

Події українських військових змогли обмежити діяльність російського флоту у Чорному морі. Ворожі кораблі намагаються уникати наближення до узбережжя України. Про це сказав представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скибіцький, повідомляє видання Крим.Реалії у середу, 25 травня.

 

 

“Вони (росіяни, – ред.) стали обережними, але їхнє корабельне угруповання на сьогодні, на жаль, забезпечує повний контроль Азовського моря, і це зрозуміло, разом з Керченською протокою, і вони зараз блокують наші порти на Чорному морі”, – розповів Скибицький.

 

Він зазначив, що Росія, здійснюючи такі дії для себе з єдиною метою – завдати Україні збитків в економічному плані для того, щоб не допустити функціонування портів як економічних зон.

 

“Не допустити руху товарів як на території України, так і з території наших портів, і підтримка готовності до застосування тих найбільших десантних кораблів, інших суден у разі проведення морської десантної операції. Але знову ж таки скажу – наші дії змусили їх обмежити діяльність Чорноморського флоту Росії на сьогоднішньому етапі”, – наголосив представник розвідки.

 

 

 



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button