Україна

Україна не залишить без відповіді жодного з ударів – Зеленський


Україна не залишить без відповіді жодного з ударів - Зеленський

Володимир Зеленський звернувся до українців у щодня обстрілюваних російськими військовими містами.

Президент України Володимир Зеленський звернувся до жителів міст, які найінтенсивніше обстрілюють російські окупанти та запевнив, що Україна не залишить без відповіді жоден з цих ударів. Про це у п’ятницю, 19 серпня, він сказав у своєму відеозверненні.
 
“Хочу сьогодні окремо звернутися до мешканців усіх наших міст, які зазнають постійних жорстоких обстрілів від російської армії. Харків і Миколаїв, усі міста Донбасу, Дніпропетровщини, Запорізької області… Усі, хто переживає цей постійний жах знищення життя та руйнування всього, що дає життя нормальність.
 
Ми не залишимо без відповіді жоден з цих ударів. Ми встановимо особу кожного окупанта, який віддає накази та здійснює ці удари по містах. І ми притягнемо до відповідальності – тим чи іншим способом – їх усіх. Жоден убивця не сховається”, – сказав він.
 
Зеленський наголосив, що Україна обов’язково відновить усе, що терористи намагаються залишити у руїнах.
 
“Слово “руїни” ніколи не буде словом про Україну, ніколи не буде словом про наші міста. Це у Росії точно не вийде”, – резюмував він.
 
 
Нагадаємо, що Росія втратила майже 45 тисяч військових після нападу на Україну. Лише минулої доби загинули близько 400 окупантів, при цьому найбільше – на Донецькому напрямку. Також було знищено близько 120 одиниць різної військової техніки. 

Новини от 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button