Україна

Україна не має причин для економічного спаду, крім паніки, – Шмигаль – 1News

Прем’єр-міністр України підкреслив, що уряд продовжує активну співпрацю з МВФ

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль
Урядовий портал

Українська економіка та фінансова система залишаються стабільними. Причин для спаду немає, окрім паніки. Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду, яке транслювалося в YouTube. 

“В останні тижні та місяці ворог розраховував на панічні настрої, але згуртоване українське суспільство не піддалося і не піддається на провокації. Наша економіка та фінансова система залишаються стабільними. У нас є достатньо резервів та міцності, аби протистояти не лише військовій, а й економічній, торгівельній, енергетичній агресіям. У нас немає жодних економічних причин для погіршення ситуації, окрім паніки”, – повідомив Шмигаль.

1News за темою: Не зможемо підвищити зарплати: Зеленський оцінив ризики через паніку щодо “дати вторгнення” в Україну

Також він підкреслив, що уряд продовжує активну співпрацю з МВФ. “Сьогодні починає роботу чергова місія Міжнародного валютного Фонду в Україні. І ми очікуємо на позитивні рішення”, – сказав прем’єр.

Нагадаємо, що Міжнародний валютний фонд за результатами перегляду програми Stand-By може виділити Україні транш на 700 млн доларів. Також країна сподівається отримати перший безумовний транш на 600 млн євро макрофінансової допомоги ЄС.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button