Україна

Україна може повернути Донбас і Крим – НАТО

Україна може повернути Донбас і Крим - НАТО

Фото: Радио Свобода

Україна має достатньо потенціалу для боротьби, щоб повернути окуповані території

Військовий представник Альянсу вважає, що в Україні є достатньо потенціалу для боротьби. Хоча не приховує, що це буде не так скоро.

 

У Північноатлантичному альянсі припускають, що Україна здатна повернути Донбас і Крим, якщо продовжить нинішню боротьбу. Про це заявив CNN у середу, 18 травня, військовий представник НАТО, який володіє розвідданими.

 

У колах НАТО зараз обговорюють, чи може Київ повернути Крим та території Донбасу, захоплені Росією у 2014 році. За словами чиновника, нинішнє обговорення полягає у тому, що імпульс суттєво змістився на користь України.

 

“Я думаю, що вони могли б відвоювати Крим та Донбас, так. Не зараз, не скоро, але якщо вони зможуть продовжувати боротьбу, я так думаю”, – сказав чиновник.

 

Водночас він висловив сумнів, чи Україна має дійсно боротися за повернення своєї території, оскільки не все населення тих районів позитивно до цього відноситься.

 

Крім того, він зазначив, що в НАТО найближчими тижнями не очікують великих успіхів на полі бою ні для України, ні для Росії.

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button