Україна

Україна хоче купити Залізний купол – ЗМІ

Україна хоче купити Залізний купол - ЗМІ

Фото: https://t.me/insiderUKR/34326

Україна хоче купити в Ізраїлю Залізний купол

Посол України в Ізраїлі Євген Корнійчук зазначив, що в ізраїльських ЗМІ наразі практично не висвітлюють теми війни в Україні.

 

Посол України в Ізраїлі Євген Корнійчук заявив, що Київ хоче купити в Ізраїлю систему протиракетної оборони Залізний купол. Про це повідомляє The Jerusalem Post.

 

Повідомляється, що під час прес-конференції дипломат підтвердив повідомлення ЗМІ про те, що Ізраїль відмовився підписувати договір про передачу своєї протитанкової системи, виробленої компанією Rafael.

 

“Наскільки я знаю, минулого тижня американці дали дозвіл на передачу Україні вироблених ізраїльською технологією ПТРК Spike з Німеччини, а Ізраїль відмовив”, – говорить посол.

 

Посол зазначив, що в ізраїльських ЗМІ зараз практично не висвітлюють теми війни в Україні.

 

“Я хочу, щоб ізраїльський уряд вийшов зі своєї зони комфорту і повернувся до реальності… Нам потрібна допомога Ізраїлю… Я маю на увазі, що нам потрібна військово-технічна підтримка; нам потрібен Залізний купол… який дозволить врятувати наших цивільних жінок та дітей від ударів російських ракет по нашій території. Нам не потрібна пожертва, ми хочемо її купити”, – цитує видання слова Корнійчука.

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button