Україна

Ухвалено стратегію розвитку Укроборонпрому до 2034 року


Ухвалено стратегію розвитку Укроборонпрому до 2034 року

До обговорення проєкту стратегії було залучено представників Інституту оборонного аналізу США, повідомляє пресслужба концерну.

Ухвалено стратегію, яка визначає пріоритети роботи концерну Укроборонпром і його підприємств на 2023-2034 рр. Про це повідомляє пресслужба концерну.

Повідомляється, що головним завданням стратегії є сталий розвиток виробничої та технологічної бази для серійного виготовлення і постачання продукції та робіт, а також – надання послуг оборонного призначення для потреб Сил безпеки та оборони України.

Серед ключових пріоритетів Укроборонпрому та його підприємств: збереження традиційних науково-технічних і виробничих компетенцій; створення нових технологічних і виробничих компетенцій завдяки трансферу технологій від передових західних компаній; підтримка всього життєвого циклу експлуатації новітніх зразків озброєння і військової техніки.

Одним із визначальних чинників у діяльності підприємств концерну називають досягнення сумісності і взаємозамінності між озброєнням і військовою технікою України і країн НАТО.

Повідомляється, що документ розроблено з урахуванням зміни стратегічного середовища, змін потреб Сил безпеки та оборони України в ОВТ, переформатування міжнародних ринків ОВТ.

До обговорення проєкту стратегії було залучено представників Інституту оборонного аналізу США.

Раніше повідомлялося, що Укроборонпром взявся за освоєння “натівських” снарядів.

Реформа Укроборонпрому: чому це важливо

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button