Україна

Удар по Вінниці: чотирьох постраждалих готують до лікування за кордоном – ОВА


Удар по Вінниці: чотирьох постраждалих готують до лікування за кордоном – ОВА

За медичною допомогою звернулися 203 постраждалих від ракетного удару по Вінниці, 110 постраждалих отримали амбулаторну допомогу, на стаціонарному лікуванні перебуває 61 пацієнт, троє з них – діти.

 
Станом на 18 липня до закладів охорони здоров’я звернулися за медичною допомогою 203 постраждалі від ракетного удару по Вінниці 14 липня. Четверо пацієнтів було транспортовано до Львівського опікового центру. Про це повідомляє Департамент охорони здоров’я Вінницької ОВА.
 
Повідомляється, що 110 постраждалих отримали амбулаторну допомогу. На стаціонарному лікуванні перебуває 61 пацієнт, троє з них – діти.
 
Тяжкими є 10 пацієнтів, четверо з них – критично тяжкі.
 
“За минулу добу за підтримки МОЗ та колег зі Львова було транспортовано до Львівського опікового центру чотирьох пацієнтів, а саме: трьох дорослих і одну дитину. Двох із цих пацієнтів під час транспортування було підключено до апаратів ШВЛ. За інформацією колег, усі вони стабільні і готуються до транспортування за кордон”, – повідомляють у департаменті охорони здоров’я.
 
Нагадаємо, 14 липня російські війська завдали ракетного удару по Вінниці. 23 людини загинули, серед них три дитини. Близько ста людей дістали поранення. Крім численних жертв і травмованих, у центрі міста постраждали десятки будівель, згоріли 40 автомобілів.
 
Сьогодні, 18 липня, у постраждалу від ракетного удару Вінницю приїхала делегація, до якої входили заступник голови представництва ЄС в Україні, посли Франції, Хорватії, Словенії, Бельгії, Швейцарії, Ізраїлю, тимчасово повірені у справах Данії, Кіпру, Австрії, Греції, Латвії, Німеччини, представники посольств Швеції, Словаччини і Литви.
 
З’явилося відео моменту ракетного удару по Вінниці
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button