Україна

Удар по Харкову: пожежі та двоє поранених


Удар по Харкову: пожежі та двоє поранених

Із трьох ракет, випущених із Бєлгорода у напрямку міста, одна вибухнула на території РФ.

Війська РФ продовжили обстріл Харкова вночі 31 серпня. Внаслідок атак поранення отримали дві жінки, повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

“Близько 23:00 з РСЗВ Смерч був обстріляний Новобаварський район. Пошкоджено дорожнє покриття, вибито шибки в будинках. Попередньо – без втрат. Близько півночі з Бєлгорода в напрямку Харкова було запущено три ракети. Одна вибухнула на території Росії, ще одна – в повітрі над територією Шевченківського району Харкова. Остання ракета влучила поряд із навчальним закладом у Київському районі. Пошкоджено житлові будинки та офісні приміщення, сталися пожежі. Поранення отримали дві жінки, яким 81 та 71 рік”, – зазначив губернатор.

Як уточнили в ДСНС, уламки ракети, яка впала в Київському районі міста, викликали відразу дві пожежі в житловому та офісному будинках.

“У першому випадку горіла квартира на третьому поверсі житлової чотириповерхівки на площі 30 кв. м, у другому – офіс на четвертому поверсі чотириповерхової офісної будівлі на площі 40 кв. м”, – зазначили рятувальники.

Голова ОВА додав, що протягом доби ворог обстрілював населені пункти Харківського та Богодухівського районів, постраждала одна людина.

Також Синєгубов нагадав, що 30 серпня близько 10-ї ранку ворог масовано обстріляв центр Харкова попередньо з САУ Піон. Пошкоджень зазнали житлові будинки, місця відпочинку, автомобілі, сталося кілька пожеж.

“За даними Центру екстреної медичної допомоги, внаслідок цього обстрілу четверо людей загинули, постраждали 14 мирних жителів, у тому числі дитина шести років… Усього госпіталізовано з пораненнями вісім цивільних”, – наголосив він.

Ранковий обстріл Харкова: з’явились фото наслідків


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button