Україна

Удар по Чаплиному: у поїзді були цивільні, а не військові – АР


Удар по Чаплиному: у поїзді були цивільні, а не військові - АР

Журналіст, який побував на місці російського удару, побачив лише тіла цивільних і дітей, у той час, як в РФ заявляли, що вбили 200 військових ЗСУ.

Серед загиблих у Чаплиному пасажирів не було військових, лише цивільні. Про це у п’ятницю, 26 серпня, повідомляє Associated Press з посиланням на слова свого кореспондента, який побував у Чаплиному після російських ударів.

“У той час як Росія стверджувала, що вона націлилася на потяг, тому що він перевозив українські війська та техніку, репортер Associated Press на місці заявив, що немає жодних видимих ​​ознак того, що українські військовослужбовці були серед загиблих”, – йдеться у матеріалі агентства.

При цьому журналіст наголосив, що серед загиблих побачив дітей.

AP з посиланням на експертів повідомляє, що цей удар може бути визнаний воєнним злочином.

Нагадаємо, 24 серпня росіяни завдали удару ракетою Іскандер по залізничній станції Чаплине в Дніпропетровській області. Внаслідок атаки 25 людей загинули та 31 постраждали.

У Росії визнали удар по залізничній станції у Чапліному, заявивши, що в результаті удару ракетою Іскандер нібито загинули понад 200 військовослужбовців резерву ЗСУ та 10 одиниць військової техніки.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button