Україна

Удар по Бельбеку: на супутниковому знімку показали наслідки


Удар по Бельбеку: на супутниковому знімку показали наслідки

Під Севастополем було вщент зруйновано будівлі, у яких міг бути розташований російський командний пункт.

З’явився перший супутниковий знімок аеродрому Бельбек у Севастополі після ракетного удару. Його оприлюднив DeepState у суботу, 3 лютого.

На першому супутниковому знімку, зробленому до ракетних ударів, можна побачити будівлі, а на другому – вони вщент зруйновані вже після повідомлень про ракетний удар.

“За попередньою інформацією, уражено командний пункт ворога. Втрати в особовому складі будуть відомі з плином часу та з першими некрологами в соціальних мережах ворога”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 31 січня у Криму пролунала серія вибухів. Спалахнула пожежа в районі аеродрому Бельбек під Севастополем. Російське Міноборони заявило, що Крим нібито намагалися атакувати десятками ракет.

Пізніше командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук подякував усім причетним до ударів по окупованому летовищу Бельбек. А речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк повідомила, що п’ять ракет вразили цілі в Криму.

А напередодні у соцмережах повідомили, що під час ракетного удару загинув російський генерал-лейтенант Олександр Татаренко.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button