Україна

Удар по базі ПВК Вагнер: Гайдай розповів про наслідки


Удар по базі ПВК Вагнер: Гайдай розповів про наслідки

Голова Луганської ОВА заявив, що в результаті удару могли бути вбиті понад 100 “вагнерівців” із керівного складу.

Через удар українських військових по штабу ПВК Вагнер у Попасній могли бути знищені понад 100 окупантів. Про це в понеділок, 15 серпня, заявив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай в ефірі телемарафону.

“Нещодавно ми бачили “бавовну”, яка сталася у Попасній. Поки деталей не озвучуватимемо, але, якщо виявиться, що там понад 100 “вагнерівців” з керівного складу загинуло – це для нас уже не буде новиною”, – сказав Гайдай.

При цьому він спростував інформацію про нібито ліквідацію Євгена Пригожина, якого вважають куратором ПВК Вагнер. Однак Гайдай підтвердив, що серед убитих точно є його заступники.

Нагадаємо, удар по базі ПВК Вагнер стався напередодні. При цьому наголошувалося, що росіяни у соцмережах звинувачують воєнкора, який 8 серпня відвідав базу та виклав фото, що дало змогу українським військовим визначити місце дислокації окупантів. Сьогодні повідомлялося, що було ліквідовано понад 50 окупантів, а також з’явилися фото та відео з місця події.

Як повідомлялося, ПВК Вагнера зіграла центральну роль у боях за Попасну та Лисичанськ у Луганській області, проте зазнала великих втрат.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button