Україна

Удар авіабомбами по Торецьку: ДСНС показало наслідки


Удар авіабомбами по Торецьку: ДСНС показало наслідки

Вогнеборці ліквідували пожежі в 9-поверховому житловому будинку та будівельних конструкцій на загальній площі понад 400 кв. м.

Внаслідок вчорашнього російського обстрілуТорецька Донецької області щонайменше дві людини загинули та три поранені. Про це 29 травня повідомляє ДСНС, публікуючи фото наслідків атаки.

“Вчора ввечері росіяни вдарили по місту керованими авіабомбами. Рятувальники транспортували до лікарні поранену жінку 1970 р.н.Також надзвичайники деблокували тіла 2-х загиблих осіб з-під зруйнованих конструкцій 5-поверхового житлового будинку”, – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що у квартирі на 7-му поверсі частково зруйнованого 9-поверхового багатоквартирного будинку рятувальники виявили фрагменти тіл та передали працівникам Національної поліції для подальшої ідентифікації загиблих.

Вогнеборці ліквідували пожежі в 9-поверховому житловому будинку та будівельних конструкцій на загальній площі понад 400 кв. м.

Як повідомляється, через загрозу повторних обстрілів рятувальникам неодноразово доводилося призупиняти проведення робіт та гасіння пожежі, що значно ускладнювало роботу вогнеборців та призвело до поширення вогню на значну площу.

 

 

Нагадаємо, російські військові ввечері у вівторок, 28 травня, атакували Торецьк на Донеччині трьома авіаційними бомбами. Внаслідок прямого влучання було зруйновано під’їзди у двох багатоповерхових будинках та будівлю підприємства.

Раніше російські війська обстріляли Олексієво-Дружківку на Донеччині, внаслідок чого поранення дістали три людини.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button