Україна

UACatsDivision запускає першу українську NFT-колекцію на допомогу ЗСУ

З 22 лютого 2023 року український проєкт UACatsDivision запускає першу національну NFT-колекцію. Вона включатиме 10 000 зображень бійців ЗСУ у вигляді котиків. Пухнасті герої символізуватимуть незламність українського народу перед ворогом.

Всі охочі можуть придбати пухнастого героя, який зберігатиметься у цифровому гаманці. Його можна колекціонувати, перепродавати чи дарувати. Також котик ЗСУ у форматі NFT може бути аватаром соцмереж.

Команда проєкту пропонує зображення котиків-бійців тероборони, медиків та інших героїв. Таким чином вона очікує підштовхнути новачків, які тільки придивляються до технології NFT, до першої покупки.

Творці проєкту керуються не бажанням увійти в історію, а благодійною ініціативою. Мета випуску колекції — отримання 40 млн грн на покупку 4 морських дронів. Техніка потрібна для спостереження за акваторією морів та ураження ворога.

Наразі в Україні створюється перша армія морських дронів. За словами Михайла Федорова, Міністра Цифрової трансформації, такі технологічні розробки захистять мирні міста та акваторії морів від російських ракет.

Колекція створена спільно з онлайн-медіа про криптовалюту Incrypted та проєктом UNITED24.

Довідка:

NFT – невзаємозамінний токен у світі криптовалют. На відміну від взаємозамінних токенів, його не можна розділити чи обміняти на іншу криптомонету без втрати цінності. Він використовується, як цифровий сертифікат для цифрових творів мистецтва.

Посилання на спільноту проєкту: https://t.me/uacatsdivision

 

Back to top button