Україна

У ЗСУ розповіли про втрати ворога на півдні

У ЗСУ розповіли про втрати ворога на півдні

Фото: Zelenskiy / Official

ЗСУ у Херсонській області контратакували противника

Російські війська наступають, але продовжують нести значні втрати живої сили, а також техніки.

 

Українські військові здійснили кілька контратак у Херсонській області. Так противник втратив 63 осіб і 19 одиниць бойової техніки, серед якої три танки Т-72, ​​п’ять одиниць іншої броньованої техніки, а також дві артилерійські системи і шість вертольотів. Про це в п’ятницю, 27 травня, повідомляє у Facebook оперативне командування Південь.

 

Також було знищено ворожу реактивну систему залпового вогню Град, самохідну артилерійську установку, один літак і шість вертольотів.

 

Також у небі над Миколаївщиною та Херсонщиною ліквідували дві ракети типу “повітря–повітря”.

 

“Випущені вони були з того ж літака Су-35, який був збитий нашим винищувачем Міг-29. Отже, кара небесна спіткала і літак, і ракети”, – розповіли в ОК Південь.

 

Повідомляється, що на південному напрямку противник продовжує зміцнювати свою оборону. З метою забезпечення будівельними матеріалами окупанти відновили роботу цементних і бетонних заводів.

 

Раніше повідомлялося, що ситуація на Донбасі, “як і передбачалося, дуже важка” й “окупанти намагаються хоча б на 100 днів війни досягти тих цілей, які сподівалися реалізувати вже через перші дні після 24 лютого”.

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button