Україна

У ЗСУ розповіли про ситуацію на південному напрямку


У ЗСУ розповіли про ситуацію на південному напрямку

Окупанти обстрілюють правий берег реактивними системами залпового вогню, мінометами та важкою артилерією.

Підраховувати ліквідованих окупантів на півдні України стає складно через віддаленість розташування ворожих частин. Про це у четвер, 17 листопада, повідомляє Оперативне командування Південь у Facebook.
 
Водночас, там зазначили, що точно знають про знищення станції радіолокації та техніки окупантів.
 
“Підведення підсумків втрат ворожого війська утруднено через віддаленість місць влучень. На даному етапі відомо про станцію радіолокації в районі Нової Каховки і бойову броньовану машину в районі Голої Пристані. Решта вимагає дорозвідки”, – йдеться в повідомленні.
 
При цьому російські окупанти обстрілюють правий берег реактивними системами залпового вогню, мінометами та важкою артилерією. Зокрема, вороги тримають під вогневою поразкою Чорнобаївку, Антонівку та сам Херсон.
 
“Внаслідок одного з обстрілів обласного центру від осколкових поранень загинув місцевий житель. Також поблизу попадання мінометного снаряда пошкоджено вікна у багатоповерховому будинку”, – йдеться у повідомленні.
 
Корабельне угруповання ворожого флоту складається з 7 бойових кораблів, серед яких один підводний ракетоносій, споряджений 4 ракетами “Калібр”.
 
Нагадаємо, під час ранкової атаки РФ 17 листопада сили ППО збили чотири крилаті ракети Х-101, дві керовані авіаційні ракети Х-59 і п’ять безпілотників Shahed-136.

Новини от 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button